Stadsplein 16
1181 ZM Amstelveen

Tel: 020 453 6025
Mail: info@popov.nl

Over ons

Ongeveer 45 jaar geleden Opende Popov voor het eerst haar deuren in Amsterdam. Daar werd broodje Popov al snel een begrip. Toen in 1998 het winkelcentrum van Amstelveen enorm werd uitgebreid, was dit voor Popov een uitgelezen kans daar een vestiging te openen.
In 2004 bleek de ruimte waarin we toen gevestigd waren, te klein te zijn geworden. Na een verhuizing naar het Stadsplein, tegenover de prachtige Fontein, waren we eindelijk helemaal op ons plekje. We beschikken nu over een grote boven verdieping en een zeer ruim terras, direct gelegen aan de fontein.

Wij staan zeven dagen in de week voor u klaar met de heerlijkste lunch gerechten. Omdat wij zeer veel waarde hechten aan kwalitatief hoogstaande producten, werken wij met veel verschillende leveranciers voor vis, vlees en groenten, zodat wij u alle dagen alleen de beste en meest verse producten kunnen voorzetten.
Zo hebben wij bijvoorbeeld ook gekozen voor een organische koffieboon, zodat u bij ons koffie kunt drinken zoals deze bedoeld is!

Buiten het serveren van de lunch, bestaat er ook de mogelijkheid tot het cateren van diverse luxe broodjes. U kunt telefonisch contact met ons opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken. U kunt natuurlijk ook in het restaurant langskomen voor meer informatie over de catering mogelijkheden.

 

Ons Privacy Statement leest u hier.